Om

Dogs of Norway designer hundeklær for norske forhold for norske hunder

Ta kontakt med Lene på post@dogsofnorway.no eller mobil 414 16 535 for mer informasjon om bestilling.
For annet kontakt daglig leder Marianne på mobil 959 60 118.

Kontonummer er 1503 39 29215
Org.nr. 812464752

Vi behandler hundene som en del av familien. De sitter ikke lenger i hundehus ute. De er ”barna” våre. Mange kaller dem ungene/barna. Vi pleier for hundene som for barna. De får alt de trenger – og mer til!

I Norge kler vi opp og behandler hundene som barna. De får regntøy, sokker/sko, ullundertøy, strikkegenser og bobledress. De behandles som prinser og prinsesser. De har eventrylige senger og matskåler, samt egen lekekasse full av leker.

Norske hunder er mer i skog og mark enn andre hunder i verden. Vi nordmenn går mye tur, mer enn andre nasjoner. Hundene har mer muskler og har ofte en større bygning enn andre nasjonaliteter. De har også et røffere klima å forholde seg til. De går ute i være og vind – tur skal dem ha hver dag uansett vær! Vi trenger et nasjonalt klesmerke, mange klesmerker er designet for små pyntehunder i europa og asia, våre trenger litt røffere tøy som holder dem varme på turen ute i skog og mark.

Vi vil ha de første plaggene i de særnorske fargene klare rene farger som sort, hvit, marine og blod rød. Tøyet skal være spesialsydd for norske forhold og ha god kvalitet samt ha typiske materialer som blant annet ull.