Hundegenseren Fana er en enkel og flott hundegenser til din kjære hund. Hundegenseren har en god og varm hals, korte ribb på erme som holder genseren godt på plass. Hundegenseren vaskes for hånd på ullprogram på 30 grader.

Vil du bli en av våre forhandlere?

17. mai blir ikke det samme uten bunad også til hunden! Hundebunad til hanne med fine detaljer. De minste hundebunadene passer godt til chihuahua og andre miniatyrhunder. Må ikke vaskes i maskin. Hardangerbunaden har "vest og hvit skjorte" alt i et. Denne bunaden er lett å ta på fordi det er et lett dekken. Den er også lett å ha på for hunden. Bunad er rett og slett et dekken som er gjort om til bunad. Bunad for hunder kan vaskes på vanlig 40 grader i vaskemaskin.

Vi er alltid ute etter gode forhandlere, som vil presentere vår kolleksjon ovenfor hundeeiere. De forhandlerne vi har i dag gir gode tilbakemeldinger og omsetter bra med våre produkter. Driver du dyrebutikk, nettbutikk eller simpelthen bare vil presentere våre produkter, ser vi frem til å høre fra deg. Du får gode priser og oppfølging. Fyll ut nedenstående skjema og du hører fra oss.

Forhandler

Fyll ut skjmaet og vi tar kontakt med deg snarest mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.